• Levensduur verlengen!
  • It's about details!
  • Kennispartner

Topro Partners

Voor het bestaansrecht van veebedrijven is een duurzame productie essentieel. Een belangrijk onderdeel binnen het thema duurzaamheid is de levensduur van dieren. Topro Animal Health kent, als erfbetreder, de agrarische wereld van binnenuit en gebruikt haar kennis en inzichten om producten te ontwikkelen en te verbeteren. Met expertise en ervaring zijn wij een kennispartner en een bron van informatie voor de veehouder.

Via Topro bieden we voornamelijk nutritionele oplossingen aan om de koe langer op het bedrijf te houden. Andere organisaties gaan nog een stap verder en kijken bijvoorbeeld naar de gehele bedrijfsvoering. Een samenwerking met externe partners is erop gericht elkaar met kennis en ervaringen te versterken in de aanpak voor een langere levensduur. Weer andere partners willen graag benadrukken hoe belangrijk de agrarische sector is in Nederland; BOER! Mijn vak is zo’n organisatie.

BOER! mijn vak is in het leven geroepen als blijk van waardering voor de boer. Een ode aan de boer en boerin, voor iedereen die de boerderij en het boerenleven een warm hart toedraagt.

Iedereen kent de traditionele beelden van koeien in de wei en gewassen op het land. Het zal u niet verbazen dat boeren verantwoordelijk zijn voor deze mooie taferelen. Een boer is trots en kritisch op zijn werk, en werkt het liefst met degelijke producten zodat hij zo min mogelijk oponthoud oploopt.

BOER! Mijn vak heeft gemerkt dat er veel vraag is naar items waarop het BOER!/BOERIN! mijn vak- logo staat. Voor iedereen die het boerenleven een warm hart toedraagt is de BOER! mijn vak-website in het leven geroepen. Een handige website waar je makkelijk en snel een echt BOER!/BOERIN! mijn vak-items kunt bestellen. Een gedeelte van de opbrengst van deze website gaat dit jaar naar een goed doel: Kiekeboer’n

www.boermijnvak.nl