• Levensduur verlengen!
  • It's about details!
  • Kennispartner

Over Topro Animal Health

Topro Animal Health draagt bij aan gezond vee dat optimaal presteert en langer meegaat. Dat doen we door met onze voedingsproducten en kennis te focussen op het voorkomen van ziekten, gezondere poten en klauwen, verbeterde hygiëne en verzorging. Het resultaat is een moderne bedrijfsvoering die beter is voor het welzijn en levensduur van het dier, het milieu en de veehouder.

Als kennispartner van onze dealers en veehouders spelen we actief in op maatschappelijke thema’s zoals dierenwelzijn, milieu en levensduur. Ons eigen ontwikkelde ‘’+2’’ programma dient als communicatiemiddel om kennis te delen en oplossingen te bieden voor een duurzame bedrijfsvoering.

Het +2 programma in Farming Forward

Topro Animal Health is sinds 3 oktober 2023 onderdeel van Farmula B.V. – Farming Forward. Hierbij is het vorige ‘’2 lactaties extra’’ breder getrokken naar ‘’+2 programma’’. De focus op levensduurverlenging en dierenwelzijn wordt daarmee bekeken door een meerdere perspectieven, zoals aanvullende diervoeding, klauwgezondheid, hygiëne en dagelijkse benodigdheden voor uw bedrijf.

+2 staat niet alleen voor +2 lactaties, maar ook voor +2 miljoen stappen, +2 biggen, +2 worpen….

Deze unieke benadering is verweven in ons uitgebreide assortiment dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de behoeften van de professionele veehouder en wordt geleverd door de vertrouwde vakhandel die u kent en waarop u vertrouwt.

Wat levert bijvoorbeeld 2 lactaties extra op?

 

In onze gloednieuwe krant ‘Farming Forward’, voorheen bekend als ‘Cow Programme’, introduceren we met trots het ‘+2’ concept. In ‘Farming Forward’ delen we waardevolle tips en inzichten die helpen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren en te verduurzamen.

Lees hier meer over de Farming Forward krant en het gehele archief