• Levensduur verlengen!
  • It's about details!
  • Kennispartner

Topro Acties

Topro Animal Health heeft regelmatig kennismakings- of (kortings)acties. Zowel online, alsook in de Cow Programme krant. Hieronder tref je de lopende acties.

 

Topro Energy Bolus

De Topro Energy bolus is een mineraal dieetvoeder voor melkkoeien in de vorm van een bolus voor orale toediening, ter vermindering van het risico op slepende melkziekte (Ketose).

Nu met GRATIS Topro Uiercrème t.w.v. € 4,65 (incl.)*

Bekijk Topro Energy bolus

*De actie is geldig t/m 28-02-2022

Topro Calcium Bolus

De Topro Calcium bolus is een mineraal dieetvoeder speciaal voor koeien die aan het afkalven zijn. Koeien hebben, rond afkalven, een hoge calciumbehoefte omdat er grote hoeveelheden melk worden geproduceerd. Dien de bolus toe ter vermindering van het risico op melkziekte (hypocalciëmie).

Nu met GRATIS Topro Uiercrème t.w.v. € 4,65 (incl.)*

Bekijk Topro Calcium bolus

*De actie is geldig t/m 28-02-2022

Topro Phosphorus Bolus

Rond het afkalven treedt vaak een verstoord mineralenevenwicht op. Een tekort aan calcium (melkziekte) is daarvan de meest bekende. Een bijkomend verschijnsel kan een tekort aan fosfor zijn. Dit tekort kan leiden tot het Downer syndroom. Om deze tekorten aan te vullen is de Topro Phosphorus bolus ontwikkeld.

Nu met GRATIS Topro Uiercrème t.w.v. € 4,65 (incl.)*

Bekijk Topro Phosphorus bolus

*De actie is geldig t/m 28-02-2022

Topro Colostrum Pure

De Topro Colostrum Pure is geproduceerd met als doel het zo goed mogelijk completeren van biest. Het product bestaat o.a. uit rundercolostrum met een gistproduct. Daarnaast zijn de nodige vitamines en sporenelementen toegevoegd.

Nu met GRATIS Nettex lammerenfles t.w.v. € 9,70 (incl.)*

Bekijk Colostrum Pure

*De actie is geldig t/m 28-02-2022

Topro KetoCare

Topro Ketocare kan worden ingezet ter vermindering van het risico op slepende melkziekte en bij herstel van slepende melkziekte (Ketose).

Nu met GRATIS Ezi-action vatpomp t.w.v. € 89,84 (incl.)*

Bekijk Topro KetoCare

*De actie is geldig t/m 28-02-2022

Topro Kortingsbon 

Een waardebon of kortingscode is altijd leuk om te krijgen. Heeft u een waardebon of kortingscode in uw bezit en wilt u deze gebruiken? Geef dan tijdens het bestelproces de actie- of kortingscode in, in het daartoe bestemde invoerveld. Een korting wordt meteen verrekend in de winkelmand en is direct zichtbaar.
Let op; Topro kortingsbonnen kennen een beperkte houdbaarheidsdatum.