• Levensduur verlengen!
  • It's about details!
  • Kennispartner

Topro Levensduur Partners

Voor het bestaansrecht van veebedrijven is een duurzame productie essentieel. Een belangrijk onderdeel binnen het thema duurzaamheid is de levensduur van dieren. Topro Animal Health kent, als erfbetreder, de agrarische wereld van binnenuit en gebruikt haar kennis en inzichten om producten te ontwikkelen en te verbeteren. Met expertise en ervaring zijn wij een kennispartner en een bron van informatie voor de veehouder.

Via Topro bieden we voornamelijk nutritionele oplossingen aan om de koe langer op het bedrijf te houden. Andere organisaties gaan nog een stap verder en kijken bijvoorbeeld naar de gehele bedrijfsvoering. Een samenwerking met externe partners  is erop gericht elkaar met kennis en ervaringen te versterken in de aanpak voor een langere levensduur.

Geef ze de vijf!!

Ga direct aan de slag met levensduurverlenging via Valacon

Via Topro bieden we voornamelijk nutritionele oplossingen aan om de koe langer op het bedrijf te houden. Valacon gaat een stap verder en kijkt naar de gehele bedrijfsvoering. Valacon is een onafhankelijk adviesbureau dat melkveehouders al bijna 15 jaar…

>> Lees meer