Disclaimer
Topro Animal Health It's about details

Disclaimer

Topro Animal Health doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie, ook in deze disclaimer, is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

 

De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan topro Animal Health

Deze website kan links bevatten naar websites die niet van topro Animal Health zijn. Topro Animal Health is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite. Door topro Animal Health per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Topro Animal Health staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan het disclaimerbeleid voldoen. Indien u hier vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen.