Vitelia Winkel Ysselsteyn

Vitelia Winkel Ysselsteyn

» totaalleverancier met korte lijnen

Uw regionale winkel én leverancier op het gebied van tuin, klus en dier, met een extra verbondenheid in agrarische producten en benodigdheden waaronder Topro-producten. Dat is waar onze winkel bekend om staat!

Met onze strategische ligging op de grens van Brabant en Limburg in een zeer agrarisch rijk gebied kennen wij onze klanten en hun behoeften door en door.

Wij hanteren een hoogwaardig klantservice-niveau en leveren met onze speciale bezorgservice vrijwel ieder product tot op het erf van onze klanten verdeeld over Brabant, Limburg en zelfs Gelderland.

Als onderdeel van Coöperatie Vitelia heeft Vitelia Winkel directe beschikking over nog meer kennis van de veehouderij- en akkerbouwsector via de specialisten van resp. Vitelia Voeders en Vitelia Agrocultuur. Dit helpt ons maar vooral de klant bij een betere invulling van de totale klantbehoeften.

Totaalleverancier op de klant

Soms krijgen we bij Vitelia Winkel vragen die niet persé binnen ons eigen expertiseveld liggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dier- of plantgerelateerde vraagstukken. Voeding, gewasbescherming, meststoffen, kuilbenodigdheden, maïszaad en graszaad. Een telefoontje met de specialisten van onze collega Vitelia bedrijven volstaat dan om de klant adequaat verder te helpen. De klant behoudt zo zijn eigen aanspreekpunt, wel zo handig!

Korte lijnen voor een breed aanbod

Vitelia is dus dé totaalleverancier voor de moderne rundveehouder. De nauwe samenwerking tussen Vitelia Winkel en onze andere Vitelia bedrijven noemen wij Vitelia Totaal. En met dit concept voorzien wij klanten van een gevarieerde mix van producten en diensten. Vitelia rundveeklanten kunnen dus rekenen op een totaalpakket kwaliteitsproducten met een optimaal rendement.

Vitelia Winkel Ysselsteyn

Naar de webwinkel